fbpx

TRAUME SENSITIV YOGA

Der findes ingen mirakelkure her i livet, men der findes måder hvorpå, du kan forbinde dig med din egen krop og din egen eksistens på igen, efter du har været ude for en chokerende oplevelse eller en længerevarende belastende periode.

KROPPEN ER EN VIGTIG DEL AF TRAUMETERAPI


Traume Sensitiv Yoga er en evidensbaseret metode, der er særlig udviklet til at hjælpe mennesker med komplekse traumer og kompleks PTSD, også kaldt CPTSD.

Metoden er dog også velegnet til stress-belastningsreaktioner, angst og depression, når klienten føler sig afskåret fra sig selv og sin krop.

Jeg benytter ofte 10 minutter af en konsultation på at lave Traume Sensitiv Yoga, når det er aktuelt og klienten ønsker det. Vi sidder i hver vores stol og laver helt enkle øvelser med for eksempel fødderne, hænderne, skuldrene og hovedet.

For det meste foreslår jeg forskellige øvelser, som du har mulighed for at afprøve og jeg laver dem samtidig med dig. Der er fokus på, at du selv kan vælge hvilke af øvelserne du ønsker at lave og hvor hurtigt/langsomt du ønsker at lave dem. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at gøre det på, så jeg kommer ikke over og retter på dig. Du får tværtimod mulighed for i dit eget tempo, at undersøge hvordan det er, at bevæge din krop og være i den på dine helt egne præmisser.  

“Der er niveauer af et menneskes eksistens, som vi ikke kommer i nærheden af, hvis vi udelukkende bruger samtalens kunst i det klinisk psykologiske arbejde. 

Det erfarede jeg meget direkte, da jeg efter behandlingen af en kvinde med kompleks PTSD, lavede 10 min. Traume Sensitiv Yoga (TCTSY) med hende.

Bagefter kiggede hun overrasket og nærmest chokeret på mig og sagde, at det var ligesom om hun kom til stede i rummet med sin krop for første gang i vores behandlinger.”


Se i kalenderen, hvornår jeg har en ledig tid og book en tid med det samme.

FURESØ PSYKOLOGPRAKSIS

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og følger etiske principper for Nordiske Psykologer.

BETALING

Betaling kan foregå via MobilePay, bankoverførsel, PayPal eller kontant.

CVR nr.: 21558796
Linkedin
PayPal.Me/eyabetiina
Reg: 1551 Konto: 16610925

 

KONTAKT MIG

Send mig en sms eller en mail, så vender jeg tilbage, så snart jeg er færdig med min klient.

Rådhustorvet 7, 2. sal, 3520 Farum
Amagertorv 14, 4. sal, 1160 Kbh.
(+45) 42 66 00 14
eyabetiina@me.com