fbpx

TILSKUDSMULIGHEDER

Dækning via private tilskudsordninger

Du kan muligvis få dækket psykologbehandlinger eller vise former for kriseterapi helt eller delvist via din Private sundhedsforsikring, Indboforsikring eller Pensionsforsikring. Mange er også dækket via deres arbejdsplads.

Hos nogle forsikringsselskaber sender psykologen blot en faktura til forsikringsselskabet efter endt behandling. Hos andre lægger du selv ud og får efterfølgende refunderet dine udgifter, når du fremviser betalte fakturas. Hvis din forsikring kun betaler noget af udgiften, kan der blive tale om en egenbetaling.

Det er forskelligt, hvor mange behandlinger de forskellige forsikringsselskaber dækker. Sørg for at få alle oplysninger skriftligt og tag dem med til din psykolog ved første samtale. Jeg har brug for følgende oplysninger fra dit forsikringsselskab:

:: En bevillingsskrivelse der tydeligt angiver perioden for bevillingen, med hensy til startdato og slutdato for psykologbehandlingerne, samt hvor mange behandlinger der er bevilget. Denne medbringes ved første samtale.
:: Samt hvem der bevilger behandlinger og derfor garanterer for betalingerne.
:: Beløbsgrænse hvis der er en sådan.
:: Krav til psykologens uddannelse, hvis der er et sådant krav.
:: Hvem evt. faktura skal sendes til, herunder en mail adresse.

Nogle forsikringsselskaber ønsker at du bruger deres egne psykologer, som ofte er billigere for dem end en privatpraktiserende. Se i din forsikringspolice om du har mulighed for selv at vælge den psykolog, du ønsker at bruge.

Fordelen ved at benytte forsikringsselskaber er, at du ofte kan spare en masse penge.

Ulempen ved at benytte forsikringsselskaber er, at de kan bede om aktindsigt. Det er dog sjældent et problem og jeg vil altid give dig mulighed for at læse ting igennem, inden de sendes ud af huset. En anden ulempe er, at visse problematikker som fx. depression, kan betyde, at nogle forsikringsselskaber ikke vil tegne livsforsikring eller sygeforsikring for dig efterfølgende.

Dækning via fagforening

Hvis din problematik er arbejdsrelateret, kan du forhøre dig hos din fagforening om hvorvidt de dækker udgifter til psykologsamtaler.

Dækning via bopælskommune

I nogle tilfælde kan du søge din bopælskommune om gratis psykologhjælp via lov om aktiv socialpolitik til sygebehandling i særlige tilfælde, eller via lov om social service § 102

Nogle kommuner har særlige arbejdsmarkedsrettede behandlingstiltag, som kan understøtte et behandlingsforløb hos en psykolog. Det kan for eksempel være gratis yoga, varmtvandsbassin, mindfulness, motion m.m. Det vil som oftest være din læge eller evt. sagsbehandler, som kan henvise til disse tilbud.

FURESØ PSYKOLOGPRAKSIS

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening og følger etiske principper for Nordiske Psykologer.

BETALING

Betaling kan foregå via MobilePay, bankoverførsel, PayPal eller kontant.

CVR nr.: 21558796
Linkedin
PayPal.Me/eyabetiina
Reg: 1551 Konto: 16610925

 

KONTAKT MIG

Send mig en sms eller en mail, så vender jeg tilbage, så snart jeg er færdig med min klient.

Rådhustorvet 7, 2. sal, 3520 Farum
Amagertorv 14 B, 4. sal, 1160 Kbh.
(+45) 42 66 00 14
eyabetiina@me.com